Hero Image

BUSINESS CLUB

Golfclub de Compagnie heeft een hechte band met het regionale bedrijfsleven. Bij Golfclub de Compagnie zijn ca. 80 bedrijfsleden actief. Op de golfbaan en in het clubhuis kun je op een aangename manier zakelijke contacten onderhouden.

Heb je belangstelling voor een bedrijfslidmaatschap of sponsoring? Fopke, onze clubmanager, gaat graag met je in gesprek om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. Neem gerust even contact met hem op.

Neem contact op

  Bedrijvencompetitie

  Bedrijfsleden spelen in de periode april tot en met oktober de bedrijvencompetitie. Deze competitie bestaat uit vijf compleet verzorgde dagen en staat ook open voor niet-leden met een eigen bedrijf.

  Bedrijfsgolf op maat

  Bij het organiseren van een bedrijfstoernooi biedt De Compagnie professionele ondersteuning voor bedrijfsleden. Ook bij clinics, wedstrijden, lessen in groepsverband of het reserveren van starttijden biedt een bedrijfslidmaatschap veel mogelijkheden.

 • Sponsoren- en bedrijfsledendag

  Golfclub de Compagnie organiseert jaarlijks een sponsoren- en bedrijfsledendag voor haar bedrijfsleden en sponsoren. Op deze dagen zijn bedrijfsleden en sponsoren welkom met meerdere gasten. Het geheel is inclusief een lunch en een diner.

 • Uitstekende promotiemogelijkheden

  Buiten het actieve golfen zijn er ook veel andere mogelijkheden voor bedrijven. In de vorm van holesponsoring, naamborden op opvallende plaatsen, advertentiemogelijkheden of als dagsponsor van de bedrijvencompetitie.

 • Extra faciliteiten voor bedrijfsleden

  Bedrijfsleden kunnen gebruik maken van vergaderruimten in het clubhuis.

 • Zakelijk en persoonlijk lidmaatschap

  Een bedrijfslidmaatschap bij Golfclub de Compagnie is veelal maatwerk en wordt in principe voor drie jaar afgesloten. Bedrijfsleden zijn ook automatisch lid van de vereniging, zodat je ook persoonlijk onbeperkt aan alle clubactiviteiten en wedstrijden kunt deelnemen. Bedrijfsleden kunnen bovendien gebruikmaken van vergaderruimten in het clubhuis.

 • 4 Sterren golf: vergroot uw netwerk!

  Voor zakelijke golfers is een lidmaatschap nu nóg aantrekkelijker. Zakelijk golfers met een volledig lidmaatschap van Golfclub de Compagnie kunnen terecht op vier banen in Noord-Nederland: Havelte, Leeuwarden, Veendam en Zwolle. Ook leden van de drie andere golfclubs hebben speelrecht op alle vier de banen. Dat maakt interregionaal zaken doen nog makkelijker!

Fopke Drijfholt

Belangstelling?

Neem contact op met Fopke en samen komen jullie tot nog veel meer mogelijkheden.

Neem contact op

“The object of golf is not just to win. It is to play like a gentleman & win.”

Phil Mickelson