Hero Image

SECRETARIAAT

Secretariaat GC De Compagnie

Het secretariaat van Golfclub de Compagnie is jouw eerste aanspreekpunt voor alles wat met onze golfclub te maken heeft. Hier word je met een glimlach ontvangen en kun je terecht voor tal van zaken. Of je nu een starttijd wilt boeken, vragen hebt over onze faciliteiten, of informatie zoekt over lidmaatschappen, onze vriendelijke medewerkers staan voor je klaar.


We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je direct thuis voelt op Golfclub de Compagnie. Dus kom gerust even langs voor een praatje. We kijken ernaar uit je te ontmoeten en te helpen bij alles wat je nodig hebt voor een geweldige dag op de golfbaan!


Wist je trouwens dat je ook je persoonlijke receptie altijd bij de hand hebt? 


Met Golfdashboard kun je zaken zelf regelen wanneer het jou uitkomt. Van het boeken en inchecken van starttijden, je NGF pas, wedstrijdinschrijvingen, de ledenlijst, nieuwsberichten, je hebt alles binnen handbereik. Als je er een beetje handig mee bent ben je niet meer afhankelijk van onze openingstijden. 


En zo kun je meer tijd besteden aan golfen. Mis je informatie? Dan is de receptie natuurlijk altijd nog je back-up!


En in het weekend?

In het weekend is het secretariaat helaas gesloten. Maar geen zorgen! Voor het afrekenen van GreenFees kunt u terecht bij Nigel in de golfshop. Hij helpt u graag verder.

OPENINGSTIJDEN SECRETARIAAT

Neem contact op