24 juni 2024

De Week van De Compagnie: Een Onvergetelijke Ervaring!

 • Week van de Compagnie
Wat een fantastische week hebben we achter de rug! De Week van De Compagnie was een groot succes en een waar golffeest dat ons allemaal nog lang zal bijblijven. Als je er niet bij was, heb je echt wat gemist! 

In totaal hebben we maar liefst 301 enthousiaste deelnemers gehad die deelnamen aan de verschillende wedstrijden. Het was geweldig om te zien hoeveel mensen de moeite namen om meerdere keren mee te doen: 42 van hen deden zelfs drie keer of meer mee en zijn opgenomen in de speciale ranking. We feliciteren alle dagwinnaars die mooie prijzen in ontvangst mochten nemen van onze sponsoren RSE Telecom & ICT, NEDMAG, ZECHSAL en JUMBO Sappemeer. En natuurlijk een groot applaus voor Hester Hofstee en Ronald Knoop die er met de eindoverwinning vandoor gingen!

De week begon maandag 17 juni met de Golf-4-daagse, georganiseerd door onze onmisbare Ledencommissie. Hun inzet en enthousiasme zorgden ervoor dat alles vlekkeloos verliep en de deelnemers een geweldige dagen op de golfbaan hadden. Of het nu de spannende teamwedstrijden waren of de uitdagende individuele wedstrijden, de Golf-4-daagse was een groot succes. Onze Greenkeepers verdienen een speciale vermelding voor hun fantastische werk. De hele week hebben zij gezorgd voor een prachtig onderhouden en uitdagende golfbaan. Bovendien voegden ze leuke en verrassende spelelementen toe om de ervaring nog specialer te maken. Zo stonden er eens drie vlaggen op een green, was een green super snel gemaaid, of vond je op een dag tientallen tees op een green waar je omheen moest putten om de hole te bereiken. Deze tees waren geprikt in niet of slecht gerepareerde pitchmarks. Dank aan onze Greenkeepers voor deze leuke toevoegingen en natuurlijk voor de prachtige baan!

Het slotfeest, georganiseerd door Partee, was echt de kers op de taart. Een gouden afsluiting voor een gouden week! Iedereen kwam samen om te vieren, te dansen en terug te kijken op een fantastische week. De sfeer was geweldig, de muziek was top, en iedereen had een geweldige tijd. 

We willen ook een speciale dank uitspreken aan alle vrijwilligers en commissies die hebben bijgedragen aan de open-dag en de speeldagen. Zonder jullie inzet en support zou deze week niet hetzelfde zijn geweest. Jullie hebben er echt een waar golffeest van gemaakt.

En natuurlijk mogen we het horeca-team niet vergeten! Jullie hebben ons keer op keer voorzien van heerlijke hapjes en drankjes en gingen goed gekleed mee in de sfeer van de Week van De Compagnie. Bedankt voor jullie inzet en enthousiasme!

Deze Week van de Compagnie smaakt naar meer. Wil jij volgend jaar ook deel uitmaken van het gezellig team om deze week te organiseren? Of wil je helpen bij de organisatie en ervoor zorgen dat de volgende editie nog beter wordt? Meld je dan nu alvast aan! Samen kunnen we ervoor zorgen dat de Week van De Compagnie blijft groeien en een evenement wordt waar iedereen bij wil zijn.
 • Facebook
 • LinkedIn
 • Twitter
 • Share link

MEER NIEUWS

 • Wedstrijden

  Ineke Hofman & Armand Mac Andrew clubkampioenen

  15 juli 2024

  We hebben in allerlei opzichten prachtig weekend achter de rug, spannend, vermoeiend, lang...

  Lees meer

 • GC De Compagnie

  Brand - update 10 juli - 13:05 uur

  03 juli 2024

  Update Brand Clubhuis Woensdag 3 juli heeft brand gewoed in de golfshop. In korte tijd hee...

  Lees meer

 • Golfdashboard

  GolfDashboard update

  02 juli 2024

  Er is een nieuwe update doorgevoerd in het Golfdashboard, met een aantal verbeteringen waa...

  Lees meer

Bekijk alles