Hero Image

WEEK VAN DE COMPAGNIE

35 jaar GC De Compagnie

De Week van De Compagnie: Een Onvergetelijke Ervaring!

Wat een fantastische week hebben we achter de rug! De Week van De Compagnie was een groot succes en een waar golffeest dat ons allemaal nog lang zal bijblijven. Als je er niet bij was, heb je echt wat gemist!


Speel mee in de Golf-4-daagse

In totaal hebben we maar liefst 301 enthousiaste deelnemers gehad die deelnamen aan de verschillende wedstrijden. Het was geweldig om te zien hoeveel mensen de moeite namen om meerdere keren mee te doen:

42 van hen deden zelfs drie keer of meer mee en zijn opgenomen in de speciale ranking.

Gefeliciteerd aan alle deelnemers maar bovenal aan overall winnaars Hester Hofstee en Ronald Knoop die er met de hoofdprijzen vandoor gingen!

OUDER-KIND WEDSTRIJD

Datum: Zaterdag 22 juni

Tijd: 09.00 - 12.00

Beleef een onvergetelijke dag op de golfbaan met je kind tijdens ons Ouder-Kind Toernooi! Dit evenement biedt de perfecte gelegenheid om samen te genieten van sport en plezier.

Wat kun je verwachten?

  • Leuke Wedstrijden: Speel samen in een ontspannen en gezellige sfeer. Geschikt voor alle niveaus!
  • Prijzen en Awards: Mooie prijzen voor de winnaars en een aandenken voor iedereen.
  • Gezelligheid: Geniet na afloop van een hapje en drankje in ons clubhuis.

Schrijf je nu in en maak samen herinneringen op de prachtige baan van Golfclub Landgoed de Compagnie. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen!

Aanmelden

Open dag

Datum: Zaterdag, 22 juni

Tijd: 13:00 - 16:00 uur

Ben je nieuwsgierig naar golf of wil je gewoon een leuke middag beleven? Kom dan naar onze Open Dag!

Wat kun je verwachten?

  • Gratis Golf Clinics: Probeer golf uit onder begeleiding ervaren onze enthousiaste leden.
  • Rondleiding: Verken ons prachtige landgoed en ontdek alles wat onze golfclub te bieden heeft.
  • Informatie over lidmaatschappen: Leer meer over de voordelen van lid worden en stel al je vragen aan onze vriendelijke medewerkers.
  • Gezelligheid: Geniet van een ontspannen sfeer met hapjes en drankjes in ons clubhuis.
  • Springkussen voor de kids: Neem je kinderen mee; zij kunnen zich uitleven op ons springkussen!

Breng je vrienden en familie mee en ervaar de gastvrijheid van Golfclub Landgoed de Compagnie. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Aanmelden

Feestavond zaterdag 22 juni

Feestavond zaterdag 22 juni

Op zaterdag 22 juni van 18.30 tot 24.00 uur is de feestavond: samen vieren we 35 jaar Golfclub Landgoed de Compagnie. Vanaf 18.30 uur - aansluitend aan de intocht van de Golf-4-Daagse - staat de BBQ klaar op het terras van het restaurant. Daarna, om 20.00 uur start het gouden jubileumfeest. Deelname aan de BBQ kost 10 euro per persoon. Welkomstdrankje van het huis, overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Aanmelden

GOUD VOOR ELKAAR

Thema ‘goud’

Het thema van het jubileumfeest is ‘Goud voor elkaar’. Het is dus leuk als je in je mooiste gouden outfit komt. Voor de best geklede gouden gast hebben we een ‘golden ticket’ voor de golfshop. Verder zorgt ParTee samen met het horecateam voor een gouden ontvangst, een gouden welkomstdrankje, entertainment, foto’s in een gouden frame en een DJ met gouden nummers. Tijdens de avond is ook de huldiging van de winnaars van de Golf-4-Daagse door de ledencommissie. Hou je van lekkere cocktails? Bestel je favoriet bij de speciale cocktailbar.

Kortom: samen maken we er een gezellige avond van met een gouden randje. We brengen met z’n allen een toost uit op het 35-jarig bestaan van ons mooie Golfclub Landgoed de Compagnie.

Aanmelden