CLUBACTIVITEITEN

De Compagnie is een actieve vereniging waar diverse golfactiviteiten worden georganiseerd.


Herenmiddag

 • Inschrijven: via Golfdashboard
 • Inschrijfgeld: € 2 per keer

De herenmiddag wordt iedere dinsdag georganiseerd. Heren van elke leeftijd zijn welkom.

De Herendag wordt iedere dinsdag georganiseerd. Heren van elke leeftijd zijn welkom. De Stableford wedstrijden van de Herendag zijn altijd qualifying. Gezelligheidswedstrijden zoals Regenboogwedstrijden en Stokkenwedstrijden zijn dat niet. Inschrijving vindt altijd plaats via het systeem. In het geval dat er zowel een 18 als 9 holes wedstrijd wordt gespeeld, zal er naar gestreefd worden om de prijsuitreiking omstreeks 17:00 uur te laten plaatsvinden. De Herendag heeft een eigen reglement.

Zomerperiode (maart t/m oktober)

In deze periode kan zowel aan de wedstrijd over 18 holes als over 9 holes worden deelgenomen. In de zomer starten we vanaf 11:30 uur.

Winterperiode (november t/m februari)

Als de baan niet qualifying is, worden uitsluitend 9 holes wedstrijden gespeeld. Dan starten we vanaf 12:00 uur.


Door het grote aantal deelnemers starten we gewoonlijk gelijktijdig vanaf hole 1 en hole 10.


Inschrijfgeld per keer € 2,=. Hiervan worden wekelijks prijzen betaald en worden een aspergemaaltijd, een barbecue en een hazepeperavond georganiseerd. We proberen ook elk jaar een uitstapje naar een andere baan te maken.Damesmiddag

 • Inschrijven: via Golfdashboard
 • Inschrijfgeld: € 2 per keer

Elke woensdag spelen de dames van De Compagnie een wedstrijd over 9 en/of 18 holes.

In het winterseizoen zijn de wedstrijden Non-Qualifying. In het zomerseizoen zijn de wedstrijden Qualifying, waarbij op de 1ste woensdag van de maand naar handicap wordt ingedeeld .De 3de woensdag van de maand wordt er een speciale wedstrijd NQ gespeeld waarbij de gezelligheid voorop staat.


Start 18 holes: 11.15 uur, start 9 holes: 12.40 uur. Inschrijven via het systeem. Inschrijfgeld per keer € 2,50. Dit wordt besteed aan prijzen, een potje ‘lief en leed’ en zo nu en dan een traktatie.Seniorenochtend

 • Inschrijven: via via Golfdashboard
 • Inschrijfgeld: €3,-

Iedere donderdagochtend spelen er tussen de 30 en 60 senioren. Dit zijn dames en heren vanaf 50 jaar tot ver in de 80 jaar.


Voor de senioren is naast het recreatief golfen ook de gezelligheid belangrijk. Nieuwe leden zijn altijd welkom op de seniorenochtend. Inschrijven gaat via de website.


Elke eerste donderdag van de maand is er een shotgun wedstrijd. Aanwezig zijn om 9:15 uur. De start is 10:00 uur. Om de 3 à 4 maanden is er na de shotgun wedstrijd een etentje in het restaurant. Uit de extra grote deelname die er dan is, blijkt wel dat men deze gezamenlijke maaltijden waardeert en gezellig vindt.


Op de andere donderdagen spelen we 9 holes stableford.Er wordt gestart vanaf 9:00 uur in flights van drie. Vanaf 1 april tot 1 november is er een competitie, waarbij de resultaten van de hoogste 10 scores tellen. De deelnemers worden onderverdeeld in dames en heren.


De deelnemers betalen per keer dat ze meedoen € 2,50. Hieruit worden de kosten van het eten, de prijzen (o.a. golfballen) en de kosten van de lief en leed pot bekostigd. Bovendien organiseren we twee keer per jaar een uitstapje naar een andere baan.


Breek de Week

 • Inschrijven: inloop
 • Inschrijfgeld: € 3.00 per keer

Vanaf medio april tot medio september is er elke woensdagavond een inloopwedstrijd voor alle leden op hole 1 t/m 9. Het inschrijfgeld is € 3,00 en na afloop kun je genieten van een speciale woensdagavondmenu. Inschrijving vanaf 15.45 uur en de eerste flight kan vanaf 16.00 uur starten op hole 1. Aan het eind van het seizoen wordt deze “competitie” afgesloten met een gezellige avond met muziek en eten.


Golf-Buddy

Een golfbuddy helpt nieuwe leden op weg

Nieuwe leden willen we graag behouden en we helpen ze graag op weg. Wie wil, kan de baan in met een ‘Golfbuddy’ om ervaring op te doen, voor het vertrouwde gevoel, om je gerust te stellen of gewoon voor de gezelligheid. In het ledengedeelte van de website vind je lijst met contactgegevens van de golfbuddy’s.


Golfbuddy worden

Een buddy probeert ervoor te zorgen dat nieuwe leden zich welkom voelen en - wanneer hij/ zij dat wil - zo veel mogelijk andere leden leren kennen. Samen speel je een rondje golf en/ of help je het nieuwe lid wegwijs te worden in de regels en etiquette. Ook het motiveren om aan een wedstrijd deel te nemen kan een taak zijn van een buddy. Buddy zijn werkt twee kanten op: je maakt een nieuw lid wegwijs binnen de vereniging en leert zelf nieuwe mensen kennen.


Meer informatie of aanmelden?

Lijkt het jou leuk om golfbuddy te worden? Stuur dan een e-mail naar leden@gcdecompagnie.nl. Vermeld naast het onderwerp van je e-mail ook je e-mailadres en telefoonnummer, dan nemen we contact met je op.


We willen deze nieuwe leden graag behouden voor onze vereniging. Daarom willen we hen laten ervaren dat ze erg welkom zijn bij de club. Om dit te realiseren hebben we een groep Golf-Buddy’s ingevoerd.

Wat doet een Golf-Buddy eigenlijk?

Het is heel simpel: de enige taak van een Golf-Buddy is ertoe bijdragen dat een nieuw lid zich welkom voelt en zoveel mogelijk andere leden leert kennen.


Dat doe je door met het nieuwe lid, of een reeds bestaand lid die hieraan nog steeds behoefte heeft, een rondje golf te spelen en hem of haar te introduceren bij andere leden.


Als Golf-Buddy ga je dus af en toe met een nieuw lid spelen en introduceer je hem/haar bij andere leden. Zo help je de nieuweling een beetje op weg binnen onze vereniging en leer je bovendien zelf ook weer nieuwe mensen kennen.

Wil jij ook de Compagnie en haar (nieuwe) leden helpen door Golf-Buddy te worden?


Stuur een e-mail naar info@gcdecompagnie.nl met daarin:


 • je e-mailadres
 • je telefoonnummer
 • je handicap